Nu op de radio: Archipel bij nacht

Goed herstel van Good Luck

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Een week hebben de korfballers van Good Luck moeten wachten om zich te revancheren op de nederlaag van vorige week. Alle spelers waren er op gebrand om deze onverwachte slechte wedstrijd snel te doen vergeten. Tegenstander TOGO uit Goes merkte dit snel, want binnen enkele minuten, stond er op het complex aan de heuvelweg te Middelharnis, een voorsprong van 3-0 op het scorebord. De combinaties die vorige week niet lukten, kwamen nu wel goed uit de verf. De afwerking van de kansen was ook prima in orde en uit alle hoeken verdween de bal in deze fase door de korf. De voorsprong werd dan ook verder uitgebouwd naar 6-1 en TOGO had op dat moment nog weinig in te brengen. Tot 10 minuten voor het rustsignaal kon Good Luck dit hoge niveau vasthouden, maar bij een tussenstand van 10-3 begon TOGO aan een inhaalrace. Aanvallend liep het even wat minder, maar ook in de verdediging was de concentratie bij Good Luck even weg. TOGO kon hierdoor terug komen tot 10-6 en Good Luck was blij toen scheidsrechter Visser floot voor het rustsignaal. Ook na rust lukte het Good Luck niet om tot scoren te komen, maar gelukkig kon het verdedigende vak TOGO goed in bedwang houden. Na 10 minuten spelen scoorde TOGO toch de 10-7 en leek de aansluiting nabij. Niet veel later scoorde Marcel Kievit van afstand het belangrijke 11e doelpunt van Good Luck. Na dit doelpunt was het zelfvertrouwen weer terug en ging plotseling het spel weer lopen. Heidi Kamerling scoorde haar derde doelpunt en Good Luck had weer een ruime voorsprong opgebouwd van 7 doelpunten verschil. De laatste minuten werden rustig uitgespeeld en TOGO sputterde nog één keer tegen. Met een eindstand van 17-12 had Good Luck zich inderdaad gerevancheerd en hopelijk kan men deze vorm nu enige tijd vasthouden. Minder geluk had korfbalvereniging Good Luck woensdag 15 september. Op uitgerekend de natste woensdag van de afgelopen weken stond het jaarlijkse Rabobank-schoolkorfbaltoernooi gepland. Vanwege de slechte weersomstandigheden was de organisatie echter genoodzaakt om de 9 scholen uit Middelharnis, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad a/h Haringvliet en Melissant af te bellen. Als troost kregen echter alle 500 leerlingen die deel zouden nemen een snoepzak met appel gesponsord door de C1000 uit Sommelsdijk en de Plusmarkt uit Middelharnis.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!