Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Good Luck pakt koploper

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zaterdag 23 oktober 2004 stond de laatste competitiewedstrijd van de eerste helft van de veldcompetitie op het programma. De korfbalformatie uit Middelharnis moest het opnemen tegen het nog ongeslagen Vriendenschaar uit Bodegraven. Good Luck bezet samen met Olympia (Spijkenisse) de tweede positie en Vriendenschaar staat maar 1 punt boven beide ploegen, echter wel met een wedstrijd minder. Good Luck had wat recht te zetten, want de thuiswedstrijd was zeer zwak aan de kant van Good Luck en met een eindstand van 5 – 9 mocht men ook niet echt tevreden zijn. Good Luck begon met de vaste basis en kwam goed uit de startblokken. Binnen enkele minuten stond het met 0 – 2 voor. De 0 – 3 liet enige tijd op zich wachten, maar met lange geduldige aanvallen werden vele kansen gecreëerd. Good Luck had in het vervolg veel pech en ook de arbiter had enkele vreemde beslissingen die gelukkig voor beide ploegen geen belangrijke gevolgen hadden. Op een behoorlijk zwaar veld en met regen en wind kwamen de ploegen voor rust niet verder dan 3 – 6.
Zoals Good Luck de eerste helft begon, startte het de tweede helft net zo! In de eerste aanval scoorde uitblinker Nico Overduin fraai van afstand de belangrijke 3 – 7. Binnen 5 minuten was het Arjan Zondervan die twee maal doel trof. Het gat was geslagen en Vriendenschaar ging forceren. Met name Vriendenschaars aanvoerder ging behoorlijk fel de duels in, totdat hij hier zichzelf mee blesseerde en het veld moest verlaten. Good Luck speelde goed door en had ondanks de vele kansen, mede dankzij de wind, te weinig rendement. Halverwege de eerste helft scoorde de thuisploeg voor het eerst tegen, maar na een hele leuke en snelle combinatie tussen Marcel Kievit en Nico Overduin, waarbij laatstgenoemde met 1 hand een doorloopbal zijwaarts afrondde leek Vriendenschaar volledig gebroken. Zo’n tien minuten voor het eindsignaal verlieten de moegestreden Heidi Kamerling en Arjan Zondervan het veld. Hun plaats werd ingevuld door Ingmar Adam en Myrna van Brussel. In de laatste minuut zette Vriendenschaar de eindstand op 5 – 14.
Door deze zeer goede en terechte overwinning staat Good Luck momenteel weer aan kop in de derde klasse. Mede doordat Olympia (S) twee punten heeft gemorst bij nummer 7, TOGO uit Goes. Op 13 november speelt Good Luck haar eerste zaalcompetitiewedstrijd, voor het eerst in de landelijke tweede klasse. Om 18.15 uur is VEO in de Staver de opponent.

Doelpunten Good Luck: Nico Overduin (4), Arjan Zondervan (3), Marcel Kievit (2), Britt Abbas (1), Heidi Kamerling (1), Liestbeth Los (1), Marjon Soeteman (1) en Jan-Willem de Vos (1).

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!