John Smit, Peter van Zielst, Niels de Jong, Paul Roos (80 Niels Droger), Arjan Weststrate, Marc Markwat, Barry Breur, Leon de Berg, Cornelis Bakker, Arnoud van Dijk, Ludwig Robijn (70 Marco van Nimwegen).

Barry Breur, Cornelis Bakker (2x).

Kaarten:
Arjan Weststrate

Verslag:
Na de blamage van verleden week had DES deze middag wat goed te maken. Transvalia was daar een goede tegenstander voor. DES speelde de eerste helft goed. De duels werden gewonnen en de combinaties klopten. Na negen minuten kwam er een serie corners voor DES, de derde was raak. Leon de Berg laat de bal indraaien en Barry Breur weet in de scrimmage de bal in het doel te rammen. DES blijft goed combineren en via de vleugels sticht het ook steeds gevaar. De afwerking wil echter nog niet vlotten. Cornelis Bakker, Arnoud van Dijk en Ludwig Robijn kunnen de Transvalia keeper niet verschalken. Vlak voor rust is het dan toch raak. De uitstekend spelende Paul Roos herovert de bal op het middenveld en stuurt direct Cornelis Bakker diep. Deze omspeelt zijn tegenstander en de keeper en de 2-0 is een feit. Na rust blijft het goede voetbal in de kleedkamer achter. Heel veel dode spelmomenten en daardoor kon geen moment de wedstrijd op gang komen. Via snelle aanvallen over de vleugels kon DES nog wel gevaarlijk worden, maar het was te weinig en ook niet goed uitgespeeld. Vlak voor tijd een goede pass van Barry Breur tussen de Transvalia verdediging door en het was wederom Cornelis Bakker die het goed afmaakte. Een terechte uitslag voor een hard werkend DES.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!