Sinterklaasbingo in de Victoriahal

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op donderdagavond 25 november 2004 zal er een speciale Sint Nicolaas Bingoavond worden georganiseerd door Stichting Verenigd In Kracht in de Victoriahal te Dirksland.

Er worden 8 ronden en 2 superrondes gespeeld. Elke speler gaat met een prijs naar huis want er zal voor een ieder een Sint Nicolaas verrassing zijn. De organisatie begroet u graag in de Victoriahal aan de Philipshoofjesweg 57 te Dirksland. De deuren worden om 19.30 uur geopend. De bingo start om 20.00 uur.

In december zullen nog twee bijzondere bingo evenementen worden gehouden. Donderdag 23 december 2004: Speciale Kerst Bingo en donderdag 30 december 2004: Inloop marathon Bingo, met voor de deelnemers een gratis “Victoriaans warm en koud buffet”! Aanvang 17.00 uur. U kunt zich voor de Inloop marathon bingo opgeven bij de heer L. de Berg: 0187 – 601850.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina