Salmonella op je bord?
Echt niet, maar... hoe voorkom je dat dan? Ons voedsel bestaat uit heel veel schadelijke en onschadelijke bacteriën, virussen en chemische toevoegingen. Welke risico’s zijn hieraan verbonden, met andere woorden wat kunnen we beter wel en wat beter niet eten, en wat kunnen we zelf doen om die risico’s te beperken en/of te verkleinen?
Graag wil Gezondheid Service u over dit onderwerp van informatie voorzien en organiseert daarom een themabijeenkomst waarin een diëtiste van de Zorg en Welzijn Groep naast voedselveiligheid ook aandacht zal besteden aan de zin en onzin van diëten en de hernieuwde introductie van de Schijf van Vijf. Voor koffie en/of thee wordt gezorgd en u krijgt ruimschoots gelegenheid uw vragen te stellen. Het thema vindt plaats op donderdag 21 april 2005 van 19.30 tot 21.30 uur in de bibliotheek te Middelharnis . Het thema is gratis toegankelijk voor leden van Gezondheid Service, niet-leden betalen € 10.00 (waarvoor u een acceptgirokaart krijgt toegestuurd). Om organisatorische redenen is aanmelding noodzakelijk. Dat kan tot 11 april 2005 bij Gezondheid Service, bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0181 – 62 62 26. Het totale pakket van Gezondheid Service kunt u vinden op www.zwg.nl.