25 oktober open dag multimedia- en autobedrijf

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 25 oktober houden DWT-Multimedia uit Dirksland en Autobedrijf Rommelse uit Middelharnis een open dag. De Open Dag zal gehouden worden in het pand van Autobedrijf Rommelse aan de Simon Stevinweg 5 te Middelharnis, Industrieterrein 'De Oostplaat'. Stichting FlakkeeNieuws zal ook aanwezig zijn met een internetzuil waarop deze website gepresenteerd zal worden.

Autobedrijf Rommelse presenteert haar nieuwste jonge occasions. DWT-Multimedia presenteert haar automatiseringsdiensten en verkopen computerapparatuur. Tevens is er een stand met verkoop van professionele 3-D kaarten, waarvan de opbrengst ten goede zal komen aan Calando.

DWT-Multimedia is een bedrijf met een breed dienstenpakket. Er worden professionele diensten geleverd zoals geavanceerde websites en grafische ontwerpen, maar ook voor producten zoals reclamezuilen en computers bent u bij het Multimediabedrijf op het juiste adres. Tijdens de open dag presenteert DWT-Multimedia haar diensten en producten.

Autobedrijf Rommelse is een zeer gespecialiseerde garage voor onderhoud en reparatie van alle automerken en bedrijfsauto’s. Oudere auto’s worden met de 25 jaar ervaring en kennis probleemloos gerepareerd, terwijl de nieuwste modellen auto’s professioneel worden uitgelezen met een computer bij een storing in de elektronica, bijv. airbag, airco, ABS etc. etc. Dit motortest/uitleesapparaat is voorzien van de nieuwste automodellen en testprogramma’s. Ook voor kwaliteitsoccasions en nieuwe auto’s weten inmiddels al veel klanten de weg naar autobedrijf Rommelse te vinden.

Tijden de open dag worden er eigengemaakte Kruukplaetjes bij de koffie geserveerd en later op de dag krijgt u een overheerlijk hapje bij een drankje. U bent van harte welkom op zaterdag 25 oktober van 10.00 uur tot 18.00 uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina