Pakjesavond op Radio Goeree Lokaal

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Sinterklaas is weer in het land, en natuurlijk heeft de goedheiligman dit jaar ook weer een bezoek gebracht aan de Gemeente Goedereede. Op pakjesavond, 5 december, zal hij alle huizen weer bezoeken om bij de kinderen die het afgelopen jaar lief en zoet zijn geweest een suprise te overhandigen.

Radio Goeree Lokaal vier sinterklaas samen met jullie, want op pakjes avond is er weer een speciale uitzending te beluisteren. Op vrijdagavond van 19:00-21:00 uur kunnen jullie beluisteren hoe de intocht van sinterklaas dit jaar was in Stellendam en Goedereede. En natuurlijk is er vlak voor dat jullie naar bed gaan weer een heel leuk sinterklaas verhaal, dat jullie onder het uitpakken van je surprise kan beluisteren.
De muziek in dit programma wordt verzorgt door het enige echte Pietenkoor van Sinterklaas “ De Schoorsteen door”. Pakjesavond vier je thuis, met het het speciale programma “Pakjesavond”, natuurlijk op Radio Goeree Lokaal. Radio Goeree Lokaal zendt 24 uur per dag uit op FM 105.6 en op de kabel in de Gemeente Goedereede via 105.9 Mhz.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina