Oude Havenmarkt in Stellendam

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Op zaterdag 28 april 2007 wordt er rondom de molen en aan de oude haven van Stellendam een gezellige rommelmarkt georganiseerd onder de naam de ‘Oude Havenmarkt’. Vanuit 35 marktkramen wordt er gebakken vis, versgebakken hamburgers, oliebollen, poffertjes, gebakswaren, boerenkaas en het à la minuut roken van verse vis aangeboden.

Daarnaast zijn er buitenplanten, groente en fruit, creatieve producten, kaarten en handgemaakte spullen verkrijgbaar. Ook zijn er diverse kramen met tweede handsspullen zoals curiosa, boeken, speelgoed, klein meubilair, kleding, servies, keukenspullen en elektra.

Uiteraard is er ook een gezellig terras waar u lekkere snacks kunt nuttigen, een vernieuwde schiettent, een kapster die tegen aanlokkelijke prijs de haren knipt en kunt u op een leuke locatie, bijvoorbeeld bij de brandweerwagen, op de foto. Voor de kinderen zijn er leuke spelletjes te doen. Om 13:30 uur zal er onderaan bij de Oude Haven een demonstratie van de brandweer zijn, waar ook kinderen wateractiviteiten mogen doen.

De activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Gemeente van Stellendam heet een ieder van harte welkom. De markt is te bezoeken van 9:00 uur tot 15:30 uur.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina