Integrale horecacontrole Goedereede

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Politiemensen hebben in het weekend van 22 t/m 24 juni 2007, in samenwerking met de gemeente, brandweer, ISGO, Douane, Sociale Dienst, Eneco en VWA een integrale horecacontrole in gemeente Goedereede gehouden. Dit maal was de actie gericht op de diverse strandtenten.

Een keuken werd door de gemeente en brandweer gesloten in verband met een zeer brandgevaarlijke situatie. Bij sommige tenten waren de brandblussers niet in orde. Eneco constateerde eenmaal een verbreking van het zegel en in een elektriciteitskast moest de bedrading vervangen worden.

ISGO trof enkele malen een opslag van teveel gasflessen aan. De belastingdienst zal bij een inrichting nog een nacontrole uitvoeren. De Douane deelde een waarschuwing uit voor de verkoop van losse sigaren.

Over het algemeen bleken de meeste keukens schoon en goed verzorgd te zijn, de VWA constateerde bij één keuken gebrek aan hygiëne. Vanuit de politie is eenmaal een waarschuwing uitgedeeld voor een terras zonder vergunning. Betrokkenen kregen voor genoemde feiten een waarschuwing of een boete.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina