De Griend op zoek naar gewonde surfer

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Zaterdag 14 juli 2007 werd de bemanning van reddingboot de Griend van KNRM Station Ouddorp omstreeks 11:30 uur gealarmeerd door het Kustwacht Centrum den Helder voor een melding surfer in de problemen. De surfer bevond zich in de omgeving van boei G67 op de Grevelingen, met z'n arm uit de kom. Door een aldaar voor anker liggend zeilschip, werd de bijboot ter beschikking gesteld aan een collega van de gewonde surfer. Met deze bijboot zijn ze naar de surfschool op De Ossehoek gegaan. Door de bemanning van de Griend werd daarna de bijboot naar de eigenaar teruggebracht.

Vastgelopen zeilboot
Nog bezig met de vorige melding, werd gezien dat er in de ondiepte voor het eilandje Middelplaat in de Grevelingen een open zeilboot vast zat. Aan boord hiervan waren twee personen. In overleg met de opvarenden werd het schip van 6,4 meter losgetrokken en op sleep meegenomen naar Scharendijke.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina