Kinderlandloperstocht in Sommelsdijk

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Marjolijn Beuling en Annemarijke Elema organiseren met het IVN op de (agri)culturele dag van Natuurlijk Goeree-Overflakkee op 15 september 2007 een kinderlandloperstocht met als titel ‘Eigen(w)aardig’. Het evenement vindt plaats op het terrein van Hein Mijs op de Kokseweg in Sommelsdijk.

Er zijn twee tochten, een om 11:15 uur en een om 14:45 uur. De start is bij de hooiberg. De tocht is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en voert de kinderen met opdrachten en een kaart over het terrein. Het materiaal dat onderweg verzameld wordt zullen de kinderen gebruiken om na afloop samen een molen te knutselen in het kader van ‘het jaar van de molen’. De Molenstichting staat met twee kramen op deze dag. Voor volwassenen is er een workshop knutselen met natuurlijk materiaal van het boerenerf onder leiding van Lily Dee en Anneke Zuydijk.

De tocht is gratis en men hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Maximaal 40 deelnemers per keer. U kunt het terrein per fiets bereiken tussen de knooppunten 76 en 77 van het eilandelijke fietsknooppunten-net. Per auto volgt u de felgroene pijlen van de leerlingen van het Albeda College. Voor meer informatie kijkt u op de website www.natuurlijkgoereeoverflakkee.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina