Draadloos breedband Internet in Goedereede

U bekijkt nu een bericht uit het archief van FlakkeeNieuws van 2007 en ouder.

Het bedrijf WiMood uit Goedereede heeft een begin gemaakt met het aanbieden van draadloos internet in haar vestigingsplaats. Sinds augustus 2004 is het mogelijk om in het oude gedeelte van Goedereede gebruik te maken van draadloos breedband Internet.

Draadloos internet kent als belangrijkste voordeel dat de investeringen in de infrastructuur niet zo enorm hoog zijn. Dat is ook de reden dat het bedrijf het draadloze internet voor een lage prijs aan kan bieden.
 
Hoewel er de laatste tijd steeds meer alternatieven komen voor internet via de telefoonlijn, is er geen alternatief beschikbaar voor de onderkant van de internetmarkt. De meeste breedband internetproviders leveren veel snelheid voor een prijs boven de 25 euro per maand. WiMood wil deze trend breken en levert daarom internet vanaf nog geen 10 euro per maand.
 
De techniek
Wimood maakt gebruikt van een aangepaste vorm van WiFi, een licentie vrije techniek in de 2,4 GHz band. Zo maakt Wimood gebruik van eigen accesspoints, die voldoen aan hoge eisen wat betreft beveiliging en stabiliteit. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een alles in één oplossing mee te bestellen, maar klanten mogen ook hun eigen apparatuur aanschaffen.
 
Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.wimood.nl.

We zien dat je waarschijnlijk software gebruikt die onze reclamebanners ontregelt. Dat vinden we jammer, de enige inkomsten die FlakkeeNieuws heeft zijn namelijk de inkomsten van reclame. Hiervan betalen we o.a. de kosten van de server waarop deze website staat en waardoor je dus het nieuws kan lezen wat je nu wilt lezen. Help ons door FlakkeeNieuws.nl te whitelisten in je adblocker en dus een uitzondering te maken voor deze website. Hartelijk dank!

Terug naar homepagina