Nu op de radio: Archipel in de ochtend

108 keer de Zonnegroet voor het goede doel

Zaterdag 15 maart 2014 is er een Yoga Marathon in het Diekhuus met als titel: Yoga Stops Traffick. Onder begeleiding van een aantal yoga docenten van Yogaschool de Toermalijn kun je meedoen met dit evenement. De Zonnegroet is een serie yogahoudingen achter elkaar die lichaam en geest versterkt en verjongt.

Het dagelijks uitvoeren van de Zonnegroet is goed voor je zenuwstelsel, de spijsvertering, je hormoonstelsel en versterkt je geestkracht. Wereldwijd wordt op 15 maart een serie zonnegroeten uitgevoerd waarbij mensen zich laten sponsoren voor het goede doel. De opbrengst is voor de stichting Odanadi die slachtoffers van mensenhandel in India opvangt. Je kunt in estafette vorm aan deze activiteit meedoen, dus een serie van een aantal zonnegroeten doen die voor jou haalbaar is.

Iedereen van jong tot oud is welkom om mee te doen of om de deelnemers aan te moedigen en te ondersteunen. De zonnegroeten worden voorgedaan en uitgelegd door de yoga docenten, dus je kunt gemakkelijk aansluiten. De start is om 10:00 uur in zaal 6 van het Diekhuus en rond 12:00 uur zal het afgelopen zijn. Zorg voor gemakkelijke kleding, een badlaken en een zonnig humeur en voor de rest, zoals matjes, drinken etcetera wordt gezorgd. Graag van tevoren aanmelden via info@praktijkdetoermalijn.nl of bel 06-22052693. Meer informatie vind je op de website: www.praktijkdetoermalijn.nl.