Nu op de radio: De late avond

3D aangifte op politiebureau Hellevoetsluis

Foto

Vanaf maandag 4 april 2011 kunnen inwoners van Hellevoetsluis en omgeving driedimensionaal aangifte doen op het politiebureau. Via een 3D televisiebeeld heeft de aangever persoonlijk contact met een politiemedewerker op een andere locatie. In de afgelopen weken is het politiebureau verbouwd en zo gereed gemaakt voor de introduc-tie van deze 3D-Teleservice, zoals deze manier van aangifte doen wordt genoemd.

Wanneer burgers aangifte willen doen, bellen ze eerst naar 0900-8844. Daar hoort hij of zij op welke manier aangifte kan worden gedaan.. Via internet, telefonisch of aan het politiebureau. De burger maakt een afspraak op een tijdstip tussen 08:00 uur en 22:00 uur en de aangifte wordt in orde gemaakt.

Een aantal dagdelen per week is het politiebureau in Hellevoetsluis alleen op afspraak geopend voor aangiften aan de balie. Deze momenten zijn bedoelt voor het doen van aangifte van ernstigere delicten. Een afspraak kan gemaakt worden via 0900-8844.

Uitnodiging
Op 31 maart 2011 zijn de inwoners van Hellevoetsluis van harte uitgenodigd om deze nieuwe manier van aangifte te doen nader te bekijken. Vanaf 19:15 uur bent u van harte welkom op politiebureau Hellevoetsluis. Om 19:30 krijgt u meer informatie over het doen van aangifte. Vervolgens tonen wij u door een in scene gezet gesprek hoe het doen van aangifte in de prak-tijk verloopt. Aanmelden voor deze avond kan via de e-mail: D11districtssec@rijnmond.politie.nl. Wilt u daarbij aangeven met hoeveel personen u komt? De ruimte is beperkt.