Nu op de radio: Archipel in de ochtend

3D-aangifteloket in Sommelsdijk

logopolitieOp het politiebureau in Sommelsdijk kunt u vanaf 29 oktober 2011 virtueel aangifte doen via het 3D-aangifteloket. 3D-aangifte is een nieuwe manier van aangifte doen in Nederland. Tijdens uw aangifte heeft u contact met een politiemedewerker op een andere locatie. Voor sommigen is dat best even wennen. Maar wie had een aantal jaar geleden kunnen bedenken dat we massaal zouden gaan pinnen, telebankieren of chippen?

Officiële opening
Op zaterdag 29 oktober 2011 bent u van harte uitgenodigd om deze nieuwe methode van aangifte doen zelf te ervaren. Vanaf 13:00 uur tot 17:00 uur bent u welkom op het politiebureau in Sommelsdijk aan de Olympiaweg 40 voor een presentatie over het 3D-aangifteloket. Vervolgens toont de politie u, door een in scene gezet gesprek, hoe het doen van aangifte in de praktijk verloopt.

De plaatsvervangend districtschef van de politie Karin Broeke en de burgemeesters van Dirksland, Middelharnis en Oostflakkee geven om ongeveer 14:00 uur een symbolisch start-sein voor de opening van het 3D-aangifteloket.

Unieke kans
Gelijktijdig organiseert de politie een open dag op het politiebureau. U kunt dan kennismaken met de verschillende aspecten binnen het politiewerk en er worden verschillende demonstraties gegeven. Het belooft een leuke en gezellige middag te worden. Er is ook aan de kinderen gedacht.

Verruimde openingstijden
Vanaf 1 november is het politiebureau in Sommelsdijk (Olympiaweg 40) 7 dagen per week van 08:00-22:00 uur geopend. Dit geldt voor alle politiebureaus met een 3D-aangifteloket.