Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

A29 Haringvlietbrug dicht voor spoedreparatie

De A29 ter hoogte van de Haringvlietbrug wordt afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen. De brug is dicht in de nacht van dinsdag 22 mei op woensdag 23 mei 2012 van 22:00 tot 05:00 uur.

Wat is er aan de hand?
De afsluiting is nodig vanwege een spoedreparatie aan de signalering van de Haringvlietbrug. Door de storing in de signalering op de weg kan de Haringvlietbrug uitsluitend handmatig bediend worden. Dit geschiedt twee keer per dag.

Met behulp van weginspecteurs en mobiele informatieborden langs de weg wordt het verkeer bij opening stopgezet. Totdat de problemen met de signalering verholpen zijn, gaat de Haringvlietbrug dagelijks om 10:00 en 15:00 uur open voor het vaarwegverkeer.

Omleidingen
Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan.

Hulpdiensten
Hulpdiensten kunnen in een noodsituatie met aangepaste snelheid het werkvak passeren.

Hinder
Rijkswaterstaat probeert hinder voor de weggebruiker zoveel mogelijk te beperken. Toch zal door de nachtelijke afsluitingen enige hinder optreden. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Meer informatie
Meer informatie is te verkrijgen via het gratis informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002 (ma t/m zo van 06:00 tot 22:30 uur) of via deze website. U blijft op de hoogte van de wegwerkzaamheden via: www.vananaarbeter.nl.