Nu op de radio: Sport Lokaal

AD6teamFlakkee actief tijdens oudjaar

Foto

In de laatste dagen van 2011 is AD6teamFlakkee druk bezig geweest met een tweetal acties om geld in te zamelen voor Alpe d'huzes. In nauwe samenwerking met Boogers vuurwerk uit Melissant werd een speciale Alpe d'huzes vuurpijl en -pot ontwikkeld. De opbrengst van 400 euro gaat in zijn geheel via AD6teamFlakkee naar het KWF.

Ook werd het AD6teamFlakkee uitgenodigd om tijdens de oudjaarsduik in Ouddorp bekendheid te geven aan het goede doel. Tijdens de duik werd de badeend ADje gepromoot. Deelnemers en toeschouwers konden adje adopteren voor 5 euro. Ook hier gaat de opbrengst in zijn geheel naar het KWF. Diverse deelnemers namen ADje zelf mee tijdens hun duik in het koude Noordzeewater. Ook TV Rijnmond besteedde aandacht aan ADje en aan de doelstellingen van AD6teamFlakkee. In totaal werden er bij de Oudjaarsduik ruim 100 ADjes verkocht.

In totaal heeft Ad6teamFlakkee nu al meer dan 1200 ADjes weten te verkopen. De totaalopbrengst van AD6teamFlakkee staat nu al op 21.000 euro. Met nog 5 maanden te gaan belooft dit een prachtige opbrengst te gaan worden. Op 7 juni 2012 rijden de teamleden van AD6teamFlakkee ieder zes maal de legendarische Alpe d'huez op. Het geld dat hiermee opgehaald wordt gaat volledig naar het KWF.