Nu op de radio: Muzikale Hartewensen

Advertorial: Beachclub 'T Gorsje compleet vernieuwd

Foto behorende bij Advertorial: Beachclub
Foto behorende bij Advertorial: Beachclub
Foto behorende bij Advertorial: Beachclub

Advertorial -  Met de eerste Sundays @ Sea op 24 april 2011 werd Beachclub 'T Gorsje gepresenteerd aan het publiek. De nieuwe eigenaren, vader en zoon Henk en Pieter Van der Kruk, hebben de Beachclub omgevormd tot een heerlijke plek: Lekker loungen, lekker eten en lekker drinken. De term 'Ibiza in Ouddorp' viel dan ook al snel.

Onder leiding van chefkok Danny van den Boogaart (wonachtig in Stellendam) is de keuken opnieuw neergezet. Daardoor heeft de beachclub nu ook een waardig restaurant. De lunchkaart wordt gekenmerkt door heerlijke broodjes, salades en Zeeuwse vissoep. In de avond kan men genieten van gebakken mosselen, huisgemaakte kipsaté of Gamba's. Zelfs de tournedos staat op de kaart. Door de informele sfeer en de no-nonsense mentaliteit zal iedereen zich welkom voelen.

Overdag zorgt 'T Gorsje voor beweging op het strand. Zo worden er in de zomer SUP-clinics gegeven, dat staat voor Stand-Up Paddling. Dit gebeurt in samenwerking met outdoor organisatie Juventa. Ook is er een volley- en voetbalveld neergezet. Dankzij de strandbedden verhuur hoeven campinggasten niet meer te sjouwen met hun eigen stoeltjes. Het laat zien dat de eigenaren ook buiten de beachclub kijken naar het welzijn van de badgasten.

Tot slot staat er ook voor de 20-plussers deze zomer genoeg te gebeuren. 19 Juni 2011 is de vierde editie van Sunday's @ Sea met onder andere DJ Miss Monica en Rachel Kramer. Daarna komt de Radio Decibel Beachtour twee keer langs. Voor meer informatie kijkt u op www.tgorsje.nl en www.twitter.com/beachclubgorsje.