Nu op de radio: Archipel bij nacht

Advertorial: Kostenbesparing met VoIP

Foto

Advertorial -  Analoge en ISDN telefonie kent bijna iedereen wel. Daarnaast natuurlijk mobiele telefonie. Maar is VoIP ook zo bekend? VoIP is de techniek die bellen via het internet mogelijk maakt. Iets dat al heel lang bestaat en waar veel mensen zonder dat ze het weten al gebruik van maken. Het internet plus bellen van KPN of het bellen via UPC gaat allemaal via VoIP. Voizz Nederland levert VoIP telefonie voor de zakelijke markt. Met VoIP bespaart u kosten en heeft u meer mogelijkheden dan traditionele telefonie.

De mogelijkheden van VoIP voor de zakelijke markt worden steeds meer ontdekt door het MKB. Met de Hosted VoIP dienst van Voizz Nederland heeft u geen telefooncentrale meer nodig. De enige vereiste is een internetverbinding en een VoIP geschikte telefoon. De VoIP toestellen melden zich aan op de telefooncentrale in het datacenter en zo kunt u bellen en gebeld worden. Deze oplossing biedt de mogelijkheid om thuiswerkers te verbinden met de telefooncentrale van het bedrijf zonder geavanceerde technieken. Daarnaast is VoIP heel flexibel. U plaatst er gemakkelijk een extra telefoontoestel bij zonder dure aanpassingen in de telefooncentrale.

Zakelijk VoIP van Voizz Nederland is beschikbaar vanaf 5 euro per toestel per maand. De kostenbesparing ten opzichte van KPN kan oplopen tot wel 70%.

Kijk voor meer informatie op www.voizz.net.