Nu op de radio: De late avond

Advertorial: Makkelijk uw webwinkel beginnen

Foto

Advertorial -  Vandaag de dag springen de webwinkels de grond uit. U verzint het maar of het wordt wel verkocht via internet. Of niet? Veel ondernemers zien de juiste kansen en starten een winkel op internet. Naast het zoeken van leveranciers en afspraken maken met vervoerders moet er ook geschikte software gevonden worden. De online software van ZUWO helpt ondernemers om zonder technische kennis een professionele website te beginnen. De software staat kant-en-klaar op een webserver voor de ondernemer.

Uitgebreid maar wel eenvoudig
ZUWO (staat voor Zet Uw Winkel Online) is een zeer uitgebreide online software. Daarentegen blijft het wel makkelijk om de software te beheren. Wel zo handig, de ondernemer moet bezig zijn met de verkoop en niet met de techniek van de website.

Integratie met iDeal en andere partners
Met ZUWO integreert u gemakkelijk externe partners. Uw webwinkel koppelt u eenvoudig met diverse betaalmethoden, vergelijksites, affiliatie netwerken en statistieken programma's.  ZUWO ondersteunt: ABN-Amro bank, AfterPay, BuckAroo, iDeal, ING Bank, Mollie, MultiSafepay, Ogone, PayPal, Rabobank en Sisow.

14 dagen gratis uitproberen
Raak zelf overtuigd van de kracht van ZUWO. Probeer de software 14 dagen gratis en vrijblijvend uit. De demoversie kan omgezet worden in een productieversie zodat de ondernemer direct live kan.

Meer informatie vindt u op http://e-webwinkelbeginnen.nl.