Nu op de radio: Archipel bij nacht

Advertorial: Modulo B.V. ontwikkelt zich snel, groei met ze mee

Foto

Advertorial -  Modulo B.V. uit Stellendam ontwikkelt al jarenlang software voor kantoor- en productieomgevingen. Door de groei van het bedrijf is men op zoek naar zowel ervaren als beginnende Software Engineers. De software van het IT bedrijf uit Stellendam draagt bij aan het eenvoudig controleren en traceren van producten, met name bij bedrijven in de voedingsindustrie. Hierin staat de gebruiksvriendelijkheid voor de klanten hoog in het vaandel.

Modulo B.V. nodigt starters, kandidaten met een afgeronde IT- of bètastudie en ervaren programmeurs uit om te reageren. "We vinden interesse en motivatie belangrijker dan de juiste papieren."

Modulo Software Trainee: Afhankelijk van jouw kennis, persoonlijkheid en ambities wordt gekeken hoe jouw interne opleidingsprogramma kan worden ingericht. Het volgen van een HBO studie en het behalen van Microsoft certificeringen op kosten van Modulo B.V. behoren tot de mogelijkheden.

Ervaren Medior/Senior Software Engineers: In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen, testen en implementeren van informatiesystemen op het gebied van productieprocessen en (interne) logistiek.

Wat bieden zij jou?

- Een interessante, uitdagende baan in een groeiend bedrijf bij jou in de buurt;
- Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden (opleidingen);
- Een prettige werkomgeving in een jong en informeel team;
- Een prima salaris;
- Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
- Uitzicht op een vast contract en, voor Medior/Senior Engineers, een auto van de zaak.

Interesse? Klik hier voor meer informatie.