Nu op de radio: Archipel bij nacht

Advertorial: Vleugelimprovisatieconcert in Ouddorp

Foto

Op vrijdag 5 juni 2009 geeft Arjan Huizer een improvisatieconcert in de Doopsgezinde Kerk te Ouddorp. De uit Dirksland afkomstige pianist zal op verschillende nummers gaan improviseren. Van rustige bewerkingen op bekende klassieke werken tot lichte Jazz improvisaties. Hoe het programma er precies uit komt te zien is bij de improvisatieconcerten van Arjan nooit zeker. Er wordt immers geïmproviseerd.

Bij improviseren is de gespeelde muziek niet (geheel) van tevoren vastgelegd en wordt door de musicus tijdens de uitvoering spontaan verzonnen. Dit in tegenstelling tot het uitvoeren van een compositie waarbij een muziekstuk geheel op papier is vastgelegd.

De prachtige Yamaha vleugel welke zich in de kerk bevindt leent zich uitermate voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende stijlen muziek. En daar gaat Arjan die avond dan ook gebruik van maken. Improvisatieverzoeken kunnen ook worden meegenomen. Het concert begint om 20:00 uur. Entree bedraagt 3 euro inclusief koffie/thee in de pauze. Meer informatie op www.arjanhuizer.nl.