Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Advertorial: zaterdag 29 augustus Beach-XXL Party Edition

Foto

Advertorial -  Na het succes van Beach-2009 en de vele verzoeken om nog een Beach Party te organiseren is XXL Events & Productions bv trots om BEACH-XXL 'Party Edition' aan te kondigen. Deze vindt op 29 augustus 2009 plaats op het strand aan de Zeedijk, net buiten Stad aan 't Haringvliet richting Middelharnis. BEACH-XXL 'Party Edition' is met veel zorg samengesteld waarbij het uitgangspunt is vette beats aan het strand, een party voor iedereen.

Programma
BEACH-XXL 'Party Edition' bestaat uit een overdekte festivalterrein en een aantal buitenfaciliteiten op het strandje zoals garderobe en EHBO/EHBD. Artiesten zullen live optreden tussen 20:30 en 02:00 uur. Bezoekers kunnen genieten van de afwisselende mix tussen urban-dirty-house en funky-groovy-uplifting-house. De dance-tent is toegankelijk vanaf 16 jaar.

Voorverkoop en tijden
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via VVV kantoor Middelharnis à 15,00 euro en aan de deur voor  20,00 euro. Het festivalterrein opent om 20:00 uur.

Line-up
20:30 uur DJ LITTEL
22:00 uur DJ SILENCE en MC AWI
00:00 uur DJ BRIAN CHUNDRO, DJ SANTOS en MC AWI

Pendelbussen
Er zullen een aantal pendelbussen rijden om het publiek naar het evenemententerrein aan de Zeedijk te vervoeren. Na afloop zullen de pendelbussen weer naar de verschillende dorpen rijden. Het evenementenvervoer is gratis op vertoon van je entreebewijs. De vertrektijden van het evenementenvervoer vind je op de achterkant van je entreebewijs en op www.beachxxl.nl en www.xxl-party.nl.