Nu op de radio: De late avond

Afsluiting Poldersweegje Dirksland

Vanaf maandag 18 mei 2009 start aannemer BAM Wegen B.V. met de rioleringswerkzaamheden in het Poldersweegje in Dirksland. Het Poldersweegje is eerst vanaf de ingang Geldershof tot aan de kruising Geldersedijk afgesloten voor alle verkeer.

Later zal ook de kruising Geldersedijk afgesloten worden. De werkzaamheden zullen eind juli 2009 gereed zijn.

Werkzaamheden
Als eerste zal het asfalt worden opgebroken tot aan de kruising met de Geldersedijk. Voor Geldershof wordt een voorziening getroffen zodat deze bereikbaar blijft. Naast het vervangen van de hoofdriolering worden ook de huisaansluitingen tot aan de erfgrens vervangen. Na het vervangen van de riolering wordt een puinfundering aangebracht. Op de puinfundering wordt vervolgens een asfaltverharding aangebracht. Vooruitlopend op de rioleringswerkzaamheden heeft Stedin (voorheen Eneco) een laagspanningskabel in de berm gelegd, zodat zij gedurende de rioleringswerkzaamheden ook de huisaansluitingen van het elektra kunnen vernieuwen. De verwachting is dat het Poldersweegje voor de bouwvakantie (voor week 31-2009) gereed is en weer open gaat voor het verkeer.

Omleiding
Voor de werkzaamheden wordt een omleidingsroute aangebracht. Het verkeer wordt omgeleid via Boomvliet, Havelozeweg, Honingeter, Bloemenweg, Hondsgalgweg.

Vragen?
Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met het taakveld weg- en waterbouw van de gemeente Dirksland via 0187-608080 of de uitvoerder op het werk.