Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Anterieure overeenkomst voor de Klepperduinen

Op dinsdag 30 oktober 2012 ondertekenden de gemeente Goedereede en ontwikkelaar Ridderstee Holiday BV, moedermaatschappij van Recreatiepark De Klepperstee, een anterieure overeenkomst. Ridderstee Holiday realiseert in het Verplaatsingsgebied een recreatiebungalowpark 'Klepperduinen'. Met deze overeenkomst geven beide partijen aan dat de realisatie van het project een stap dichterbij is gekomen.

Ridderstee Holiday ontwikkelde het plan 'Klepperduinen'. Het plangebied betreft het middendeel van het Verplaatsingsgebied. Het plan bestaat uit verblijfsaccommodaties. Afhankelijk van de marktontwikkelingen is de planning van Ridderstee Holiday om in 2014 te starten met de bouw.

"Met dit project wordt prima ingespeeld op een gemeentelijke wens. Op deze manier kunnen we verschillende soorten onderkomens voor recreatie aanbieden, die aansluiten bij de huidige behoeften. Bovendien voldoen deze onderkomens aan de hoogste kwaliteitseisen. Door de unieke ligging direct aan de kust kan er een bijzonder interessant project worden gerealiseerd!" aldus wethouder Bert Tuk, die economie en toerisme in zijn portefeuille heeft.

De gehele ontwikkeling maakt deel uit van een nieuw bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 5 november 2012 ter inzage. Via onder andere de website van de gemeente volgt informatie over deze procedure. Meer informatie over het project is te krijgen bij de Erik Roeland van de gemeente Goedereede. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 0187-491500 of per e-mail via eroeland@goedereede.nl.