Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Arriva biedt weer meer busritten op Goeree-Overflakkee

logoarrivaNa de start in 2008 van Arriva in de Hoeksche Waard en Goeree-Overflakkee wordt het aantal ritten in 2009 fors uitgebreid. Op basis van de reacties van haar klanten heeft Arriva een groot aantal veranderingen doorgevoerd in de dienstregeling waardoor deze nog beter aansluit op de wensen van reizigers. Deze verbeterde dienstregeling gaat in op zondag 4 januari 2009.

De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Nieuwe Qliner Dirksland - Middelharnis - Rotterdam (lijn 396)
Op maandag tot en met vrijdag rijdt er een nieuwe Qliner tussen Dirksland en Rotterdam. Deze Qliner is extra snel en extra comfortabel. De Qliner stopt alleen in Dirksland, Sommelsdijk, Middelharnis en Rotterdam.

Extra ritten in de spits
Op de lijnen 130, 134, 136, 139, 604 en 630 worden extra ritten ingezet om reizigers van, naar en over Goeree-Overflakkee meer reismogelijkheden te bieden.

Belbusritten omgezet in vaste ritten
Op lijn 135 worden de belbusritten ‘s avond tussen Schaapsweg en Middelharnis voortaan gereden als vaste ritten. Hiervoor hoeft niet meer te worden gereserveerd.

Verlengde route lijn 104 in Hellevoetsluis
In Hellevoetsluis rijdt lijn 104 voortaan door tot halte De Sprong. Reizigers vanuit Goeree-Overflakkee krijgen hiermee een directe verbinding met het centrum van Hellevoetsluis en hoeven voor de laatste paar haltes vanaf 4 januari niet meer over te stappen.

Extra ritten vanaf Victoriahal Dirksland
Op zaterdagavond vertrekken om 24:00 uur twee bussen vanaf de Victoriahal; één bus gaat richting Ooltgensplaat, de andere naar Ouddorp. Voor de jeugd is er zo een rechtstreekse reismogelijkheid naar huis. Arriva draagt zo tevens bij aan het voorkomen van de overlast door rondhangende jeugd.

Verbetering Nachtnet
Verder rijdt lijn 835 voortaan via Stad aan 't Haringvliet en Den Bommel, zodat ook deze plaatsen zijn aangesloten op het nachtnet.

De complete dienstregeling is te vinden op www.arriva.nl. De busboekjes zijn verkrijgbaar bij de verkooppunten bij u in de buurt. Via www.9292ov.nl of 0900-9292 worden alle soorten reisinformatie verstrekt.