Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Arriva zoekt Flakkeese reizigers met reiservaring

logoarrivaArriva wil graag van de reizigers in de regio Hoeksche Waard/Goeree-Overflakkee horen wat hun wensen en ideeën ten opzichte van het openbaar vervoer zijn. Daarom verzorgt Arriva op dinsdag 28 oktober 2008 voor reizigers uit deze regio in partycentrum de Grutterswei (Willemstraat 14) in Oude-Tonge van 20:00 tot 22:00 uur een bijzonder klantenpanel.

Het panel is een ideale gelegenheid voor reizigers om hun reiservaringen met Arriva te delen. Arriva bundelt deze ervaringen en heeft als doel een nog beter inzicht te krijgen in de ideeën en wensen van reizigers met betrekking tot het openbaar vervoer. Daarnaast kunnen de ervaringen een waardevolle bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de dienstverlening.

Kleine vergoeding
Deelnemers ontvangen van Arriva een Irischeque ter waarde van € 20,- en een Arriva Probeerkaartje ter waarde van € 10,-. Uiteraard wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.arriva.nl of door te bellen met Arriva Klantenservice 0900-2022022 (€ 0,10 per minuut). Arriva vraagt om het volgende bij de aanmelding aan te geven:

  • adresgegevens;
  • emailadres;
  • leeftijd;
  • hoe vaak met Arriva wordt gereisd;

Omdat Arriva vooraf niet kan inschatten hoeveel reizigers zich aanmelden, betekent een aanmelding niet automatisch deelname. Geïnteresseerden worden door Arriva op de hoogte gehouden.