Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Basisschool Herkingen maakt rondrit met koetsen

Foto

Ieder jaar doen veel enthousiaste kinderen van de Prins Johan Friso school uit Herkingen mee met de kinderomloop van het eiland. Vorig jaar, augustus 2012, waren het deze kinderen die gemiddeld het hoogste bedrag per kind hebben opgehaald voor de sponsorloop. Daar hebben ze een mooie prijs voor gekregen.

Maandag 16 september 2013 kregen ze een rondrit met drie koetsen en een huifkar. Ontvangst was op Hippisch centrum Ouddorp waar eerst gekeken werd hoe het huifbedrijden ging. Daarna reden vrijwilligers met hun aanspanning door de prachtige omgeving van Ouddorp.

De rondrit is aangeboden door Stichting Huifbedrijden in Ouddorp (www.SHGO.nl). De kinderen werden halverwege de rit in Hotel Akershoek in Ouddorp getrakteerd op een broodje kroket of frikadel met drinken. Dat was smullen. Zowel de kinderen, de jufs als de moeders die meegingen genoten van de prachtige tocht en mooie omgeving. Allen danken de Stichting Huifbedrijden en de vrijwilligers hartelijk voor deze fijne dag. Het leek wel een schoolreisje.