Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Bekendmakingen over uw buurt: zo weet u ervan

logo_goeree-overflakkeeSteeds meer inwoners en ondernemers kiezen ervoor om bekendmakingen van overheidsinstanties over ontwikkelingen in hun buurt of wijk digitaal te ontvangen. Bijvoorbeeld over een vergunning voor een dakkapel bij uw buurman, het wel of niet toestaan van woningbouw of het toestaan van een evenement in uw buurt of dorp.

Al deze officiële mededelingen kunt u terugvinden op www.overheid.nl.

Inmiddels hebben al meer dan 110.000 mensen een abonnement op de e-mailservice 'Over uw buurt' van Overheid.nl. Via de gratis service 'Over uw buurt' kunnen inwoners en ondernemers bekendmakingen over hun buurt via de mail ontvangen. Daarnaast is het vanaf nu mogelijk om de bekendmakingen te raadplegen via een nieuwe app voor smartphone of tablet. Zo bieden gemeenten en andere overheidsinstellingen bekendmakingen eenvoudig, snel en gebundeld aan via een e-mailservice en via een app.

Aanmelden
Aanmelden voor de e-mailservice kan via www.overuwbuurt.overheid.nl. De app 'Over uw buurt' is gratis te downloaden in de Apple Appstore en de Google Playstore. U kunt zelf instellen welk type berichten u wilt ontvangen en binnen welke straal om uw huis of bedrijf.