Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Bewonersenquête duurzame energie van start

Duurzame energie en energiebesparing zijn voor de gemeenten en het ISGO een belangrijk onderwerp. Vorige week (week 39-2011) is daarom een enquête gestart naar de beleving en attractiewaarde van duurzame energie en energiebesparing. Het ISGO doet dit onderzoek samen met de gemeenten onder bewoners en toeristen. Het doel is te weten te komen hoe de bewoners en bezoekers denken over duurzame energie in het landschap van Goeree-Overflakkee.

De enquête vindt plaats door middel van een steekproef. Willekeurige bewoners van Goeree-Overflakkee zijn uitgenodigd om mee te doen. Bent u niet persoonlijk uitgenodigd, maar wilt u toch graag deelnemen omdat u woont of recreëert op het eiland? Dan nodigen wij u via dit bericht graag uit om op www.smartagent.nl/goeree-overflakkee deel te nemen aan het onderzoek. Tot 14 oktober 2011 kunt u deelnemen. Het onderzoek kost ongeveer 15 minuten van uw tijd.

Naast deze enquête organiseren de vier gemeenten en het ISGO een informatieavond over duurzame energie en energiebesparing in en rond uw woning. Op 24 oktober 2011 bent u vanaf 19:00 uur van harte welkom bij Imabo Esselink (Industrieweg 35, Middelharnis) op de gratis energiemarkt. U kunt verschillende voorlichtingsbijeenkomsten bijwonen over onder meer subsidiemogelijkheden. Ook kunt u van lokale bedrijven energiebesparingsproducten bezichtigen en advies inwinnen.