Nu op de radio: Archipel in de ochtend

Bol.com producten via FlakkeeNieuws

De vaste FlakkeeNieuws bezoeker heeft de banner van Bol.com ongetwijfeld al zien staan op onze voorpagina. Als u er op klikt komt u op de website FlakkeeShop.nl die gevuld is met producten van Bol.com. Het is een zogenaamde affiliate website. Als u producten van Bol.com bestelt via FlakkeeShop.nl helpt u FlakkeeNieuws omdat FlakkeeNieuws een paar procent vergoeding over het bestelde bedrag ontvangt.

Zodra u het product of de producten gaat afrekenen komt u in de beveiligde omgeving van Bol.com waar u veilig kunt betalen met bijvoorbeeld iDeal. De levering en service wordt compleet verzorgd door Bol.com.

Neem een kijkje op FlakkeeShop.nl.

Wist u dat u veel meer dan alleen boeken, CD's en DVD's bij Bol.com kunt kopen? Bol.com opende bijvoorbeeld in 2012 de grootste babywinkel van Nederland en België. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000 artikelen, waaronder voeding, luiers, buggy's en commodes. Met het breedste assortiment, de snelste levertijden en uitgebreide productinformatie beantwoordt bol.com de vraag van ouders naar gemak, uitgebreide oriëntatiemogelijkheden en voordeel.

Bol.com breidt zijn verzameling speciaalzaken steeds verder uit. Conform het concept van bol.com biedt de winkel in al zijn speciaalzaken een breed en diep assortiment tegen een sterk concurrerende prijs. En voor de meeste producten geldt: vandaag besteld, morgen in huis.