Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Burgemeester op bezoek bij familie Van Eykeren-Jacobs

Foto

Op 26 november 2012 verraste burgemeester Huub A. van der Meer de familie Van Eykeren-Jacobs met een grote bos bloemen in verband met hun 60-jarig huwelijk. Dit heugelijke feit is zondag 25 november 2012 gevierd in het bijzijn van maar liefst 128 familieleden.

De heer Van Eykeren is op 88-jarige leeftijd nog steeds actief als vrijwilliger van voetbalvereniging DBGC en staat net als zijn vrouw heel enthousiast in het leven. Met mevrouw Van Eykeren gaat het momenteel iets minder omdat ze een aantal weken geleden gevallen is. Gelukkig heeft ze geen breuken, maar door een vervelende kneuzing in haar heup is ze nu even gekluisterd aan een rolstoel.

De heer Van Eykeren heeft tijdens zijn werkzame leven verschillende functies vervuld, waarvan 30 jaar taxateur van de Rabobank, lid van het bestuur maar is ook nog vier jaar gemeenteraadslid van de toenmalige gemeente Oude-Tonge geweest. De heer en mevrouw Van Eykeren genieten nog iedere dag van het leven in het bijzijn van hun kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen.