Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Burgeravond Den Bommel

Op woensdag 1 april 2009 om 19:30 uur houdt de gemeenteraad van Oostflakkee een burgeravond in de 'Bommelstee' in Den Bommel. Inwoners van Den Bommel kunnen deze avond in gesprek met de raadsleden van de gemeente Oostflakkee.

Tijdens de avond worden er twee onderwerpen toegelicht, de ontwikkelingen rond de Bommelstee en de activiteiten van watersportvereniging 'Het Bommelse Gors'.

Tijdens de eerste helft van de avond wordt er een toelichting gegeven op de ontwikkelingen rondom de 'Bommelstee'. Vervolgens spreekt een bestuurslid van watersportvereniging 'Het Bommelse Gors' over de jachthaven. Na de pauze is er gelegenheid om met raadsleden van gedachten te wisselen over allerlei onderwerpen die Den Bommel raken. Inwoners van het dorp en alle verenigingen ontvangen persoonlijk een uitnodiging.

Om huishoudelijke redenen wil de gemeente Oostflakkee graag weten op hoeveel mensen zij kan rekenen die avond. Opgeven kan bij het bestuurssecretariaat van de gemeente Oostflakkee, 0187-647195 of bestuurssecretariaat@oostflakkee.nl.