Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

CDA steekt handen uit de mouwen voor NLdoet

Foto

Het Oranje Fonds heeft 21 en 22 maart 2014 samen met duizenden organisaties in het land wederom NLdoet georganiseerd; dé grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Dit standpunt ondersteunt het CDA Goeree-Overflakkee van harte.

Zaterdag 22 maart hebben een vijftal lokale CDA'ers de handen uit de mouwen gestoken bij Zorgboerderij Geusje's Stee in Nieuwe-Tonge. Samen met enkele andere vrijwilligers zijn diverse klussen uitgevoerd op en rondom het erf, zoals het repareren van skelters, het beitsen van picknicktafels en het speeltoestel buiten, het leggen van een tegelpad voor de kippenhokken, het repareren van de schommel etcetera. Voor ieder wat wils op klusgebied dus. Volgend jaar weer een nieuwe klus voor het CDA Goeree-Overflakkee.