Nu op de radio: Archipel Love Songs

Collecteweek Roparun van 27 februari tot 3 maart

Foto

In de week van 27 februari tot en met 3 maart 2012 is de jaarlijkse collecteweek van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners, waarin het team zo veel mogelijk geld probeert in te zamelen t.b.v. de Roparun. Die week zal bij voordeuren van Oude-Tonge tot Ouddorp gevraagd worden of u iets over heeft voor de Roparun. Want alleen met uw hulp kan een flinke bijdrage geleverd worden aan het goede doel. Kunnen ze op uw steun rekenen?

Als één dezer dagen bij u de bel gaat, is de kans groot dat het één van de vrijwilligers van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners is. Met een team van ongeveer 40 enthousiaste vrijwilligers gaan zij ook dit jaar met de collectebus het eiland over om zo veel mogelijk geld in te zamelen ten behoeve van kankerpatiënten. Vrijdagavond 2 maart 2012 wordt er in Stellendam gecollecteerd, en op zaterdag 3 maart zullen Middelharnis en Sommelsdijk 'gelopen' worden. In de dagen daarvoor kunt u de vrijwilligers in de andere dorpen op het eiland verwachten.

In de afgelopen 20 edities van de Roparun is al meer dan 45 miljoen euro opgehaald voor zorg aan mensen met kanker, waarbij in 2011 de teams van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners daar € 30.000,- aan hebben bijgedragen. De doelen van de Roparun worden ieder jaar vastgesteld. Op www.roparun.nl is de volledige lijst te vinden. Een doel op Goeree-Overflakkee wat al jaren door de Roparun ondersteund wordt is Roparun Hospice Calando in Dirksland dat in november 2011 nog een bijdrage van 100.000 euro heeft mogen ontvangen van de stichting Roparun.

Wilt u op de hoogte blijven van de acties van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners? Of bent u benieuwd naar de opbrengst van de collecte? Kijk dan regelmatig op de website van de Tieleman Keukens - N. Mijnders Runners www.roparunflakkee.nl.