Nu op de radio: Archipel Love Songs

CWI in gemeentehuis Middelharnis

Met ingang van 1 augustus 2008 kunnen de inwoners van de vier gemeenten voor dienstverlening van het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) terecht op het gemeentehuis van Middelharnis.

Werkzoekenden kunnen bij het CWI een WW- of bijstandsuitkering aanvragen. Het CWI ondersteunt daarnaast bij het vinden van werk. Het mobiele team van het CWI, dat zich vestigt in Middelharnis, is onderdeel van het CWI Hellevoetsluis.

De gemeenten Dirksland en Goedereede waren al aangesloten bij het CWI Hellevoetsluis. De gemeenten Middelharnis en Oostflakkee sluiten daar nu - in verband met de verhuizing van het CWI Zuidplein Rotterdam - bij aan. Om de dienstverlening richting de inwoners van Goeree-Overflakkee te verbeteren en de reistijd te verkorten is de CWI-locatie in Middelharnis opgezet.

Op afspraak
Het CWI in Middelharnis kan op maandagmiddag en donderdag op afspraak worden bezocht. Afspraken dienen telefonisch te worden gemaakt via het CWI Hellevoetsluis, 0181-781560. Het gemeentehuis van Middelharnis is gevestigd aan de Koningin Julianaweg 45, 3241 XB te Middelharnis.

Aanvragen uitkering
Uitkeringen dienen per 1 augustus 2008 elektronisch via www.werk.nl te worden aangevraagd. Hiervoor is een DigiD code nodig. Na binnenkomst van de elektronische aanvraag, wordt door het CWI/UWV contact opgenomen met de aanvrager voor een intakegesprek.