De bus van voedselbank Goeree-Overflakkee is kapot

Foto

Op Goeree-Overflakkee leven veel gezinnen in armoede. De vrijwilligers bij de voedselbanken delen elke week eten uit aan mensen die dat hard nodig hebben. Hiervoor halen ze restpartijen op bij supermarkten, boeren, tuinders en andere voedselproducenten. Dat deden ze met een speciale bus met een koel/vriesinstallatie. Deze bus is helaas kapot.

De Voedselbank is volledig afhankelijk van giften, bijvoorbeeld van fondsen, het bedrijfsleven, serviceclubs, kerken en ook van bijdragen van particulieren. Daarom zijn donaties meer dan welkom. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zonder bus kunnen ze niet. En zonder uw steun krijgen meer dan 80 gezinnen per week geen voedselpakket. Wilt u helpen?

Met een nieuwe koelbus kunnen ze de komende jaren het kostbare voedsel weer op een veilige en verantwoorde manier vervoeren. En daarmee gezinnen die onder de armoedegrens leven blijven ondersteunen.

Meer informatie
Neem contact op met Martin Ista (penningmeester) 06-12960858 of Cees van Dam (voorzitter) 06 50274763. Of stuur een e-mail naar: info@voedselbankgo.nl

Elke donatie is welkom
Voedselbank Goeree Overflakkee is een ANBI stichting. Bankrekeningnummer voor het storten van de giften: IBAN rekeningnummer NL95RABO0124465447 of via onderstaande link: https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=o82taEzKTDSJPYJJTte82g

Website: www.voedselbankgo.nl

DeltaFiber