De Inktvis weer in volle glorie hersteld

Foto

Glunderende gezichtjes, vrolijke juffen, enthousiaste ouders en een heel tevreden directeur: op de eerste dag na de voorjaarsvakantie 2016 werd op o.b.s. de Inktvis een feestje gevierd. Amper twee maanden na de (tweede) nodeloze vernieling van het boegbeeld van de school is de Inktvis weer in volle glorie te bewonderen op het plein van de school.

Dankzij een periode van hard werken door Maurice Tammer van Poly-vision is het kunstwerk annex speeltoestel weer opgebouwd. Ook de glijbaan is iets aangepast waardoor het glijden nog harder gaat. Als kers op de taart werd de rubberen tegelvloer geheel vernieuwd door de firma Jan Boeter uit Stellendam.

De officiële (her)openingshandeling werd verricht door de jongste telg van de Inktvis, Naomi de Vries. Dat ze daarbij een beetje geholpen moest worden door meester Albert vonden de kleuters niet erg. Het kon hen niet snel genoeg gaan. Na het doorknippen van het lint door Naomi begon het echte feestje: naar hartenlust spelen in en rond de nieuwe Inktvis.

Meespelen? Dat kan. Op woensdag 16 maart 2016 zijn alle 3 en 4-jarige kinderen uit Dirksland en omgeving van harte welkom tijdens de open dag van de Inktvis.

DeltaFiber