Nu op de radio: Country Express

De Jonge Spartaan schenkt geldbedrag aan Kids United

Foto

Zaterdag 20 september 2008 heeft de club van 15/50 van voetbalvereniging De Jonge Spartaan een geldbedrag van 638,- euro geschonken aan Kids United, de kinderclub van Unicef. Elk jaar schenkt de club van 15/50 een bedrag aan een goed doel. In navolging van Stichting Zuidwester, Hospice Calando, Ronald McDonald kinderfonds en Stichting Doe Een Wens viel nu de eer te beurt aan Kids United.

Kinderen eerst! Dit is de slogan van Unicef. Want Unicef zet de kinderen op de eerste plaats. Kids United is de club voor kinderen die opkomen voor de rechten van kinderen wereldwijd.

De algemene ledenvergadering welke het goede doel jaarlijks bepaald heeft unaniem voor Kids United gekozen nadat Vakbouw B.V. de jeugdafdeling van de vereniging 150 voetbaltassen voorzien van het Kids United logo heeft geschonken. Dit was echter nog niet alles. Alle voetballers zijn ook lid gemaakt van Kids United. De ledenvergadering meende dat een dergelijk sociaal gebaar een vervolg diende te krijgen.

Op de foto ziet u hoe Dhr. Visser namens De Jonge Spartaan de cheque overhandigd aan Dhr. Ossewijer, bestuurder van Kids United.