Nu op de radio: Jouw Weekendstem!

Definitieve afronding Hofje van Oranje

Foto

Op 19 december 2008 heeft HD Projectrealisatie, de ontwikkelaar van het Hofje van Oranje te Ooltgensplaat, het openbare terrein van de vijf woningen officieel overgedragen aan de gemeente Oostflakkee. Hiermee is het nieuwbouwproject definitief afgerond nadat ongeveer een jaar bouwactiviteiten hebben plaatsgevonden.

Het overgedragen openbare terrein bestaat uit een toegangsweg naar de woningen en twee openbare parkeerplaatsen. De bouwactiviteiten van de sfeervolle woningen aan het Weespad zijn na de sloop van de bestaande loodsen in oktober 2007 begonnen. Net voor de bouwvakvakantie van 2008 zijn de eerste woningen aan de kopers opgeleverd.
 
Wonen op deze plek betekent modern wonen in een historische omgeving. De directe omgeving is rustig, terwijl Rotterdam en Breda op slechts een half uur rijden verwijderd liggen. Tevens liggen de huizen op loopafstand van het oude centrum van Ooltgensplaat. De woningen hebben een eigen parkeerplaats en een royale achtertuin georiënteerd op het zuidwesten. Er is nog slechts één woning te koop. Wie nu deze nieuwbouwwoning koopt, heeft het grote voordeel dat de woning direct beschikbaar is.