Nu op de radio: Archipel Love Songs

Diverse controles op het eiland

logopolitieMiddelharnis - De vrijwillige politie van het wijkteam Goeree-Overflakkee heeft zaterdag 9 mei 2009, tussen 09:00 en 17:00 uur, een verkeerscontrole gehouden. 's Ochtends werd op de Bolletjesweg een algemene controle gehouden waarbij personenauto's en aanhangers werden gecontroleerd.

Er werden vijf bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de autogordel, het niet vervoeren van een kind in een verplicht kinderbeveiligingssysteem, het niet afdekken van losse lading (zand) en geen aangekoppelde losbreekreminrichting.

Verder werden diverse bestuurders gewaarschuwd voor het niet kunnen tonen van een rijbewijs en/of kentekenbewijs. 's Middags werd een snelheidscontrole met de laser gehouden op de Magdalenadijk in Oude-Tonge, de Bosweg in Ooltgensplaat en de N57 bij Stellendam. Op de eerste twee locaties werden geen overtredingen geconstateerd. Op de N57, waar '100' is toegestaan, overschreden negentien bestuurders de maximum snelheid. Twee rijbewijzen werden direct ingevorderd. Hoogstgemeten snelheid was daar 182 km/uur.