Nu op de radio: Ons Eiland,Altijd Dichtbij

Doe mee met Burendag op Goeree-Overflakkee

logo_goeree-overflakkeeOp zaterdag 27 september 2014 is het weer Burendag. Inwoners en buurtorganisaties in de gemeente Goeree-Overflakkee kunnen met een goed initiatief voor Burendag een bijdrage tot € 500,- ontvangen van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds helpt op deze manier buurtbewoners in Nederland met elkaar in contact te brengen.

Oranje Fonds
Inwoners vieren ook dit jaar weer Burendag op Goeree-Overflakkee. Op burendag komen buren gezellig samen om met elkaar iets goeds te doen voor de buurt. Het Oranje Fonds stelt voor elke goede Burendagactiviteit een bedrag tot € 500,- beschikbaar, mits de activiteit plaatsvindt op 26, 27 of 28 september 2014. Buren kunnen tot uiterlijk 1 september een aanvraag indienen bij het Oranje Fonds via www.burendag.nl. Op deze website is naast uitgebreide informatie ook het aanvraagformulier te downloaden.

Meer informatie
De medewerker Kern- en buurtgericht werken van de gemeente Goeree-Overflakkee, Lilian Kreemer, kan inwoners ondersteunen bij het bedenken van initiatieven of helpen bij de uitwerking ervan. Zij is voor meer informatie of advies bereikbaar via e-mail; l.kreemer@goeree-overflakkee.nl of via telefoonnummer 14 0187.