Nu op de radio: Archipel Love Songs

Dubbelconcert in Recreatiecentrum De Staver

Foto

Door Emiel Vijfhuizen - De stichting ‘De Sound of Music' organiseert op zaterdag 7 februari 2009 een dubbelconcert in Het Prieel te Sommelsdijk. Het belooft een zinderende avond te worden met twee live-concerten. De elfkoppige, Brabantse band ‘Kaas' geeft deze avond acte de présence. Zij verzorgt een optreden met een grotendeels Nederlandstalig repertoire. Onder meer nummers van ‘De Dijk', van ‘Doe Maar' en van ‘Blof' zullen de revue passeren.

Met een zanger, drie zangeressen en een blazerssectie spelen zij moeiteloos de grote hits van de afgelopen 25 jaar. De primeur van deze topact is, zoals de afgelopen achttien jaar al vaker het geval is geweest, voor de stichting ‘De Sound of Music'.

Voor het eerst in de lange historie van het muziekfestival zal er een Duitse band op het podium verschijnen. De organisatie van het evenement bezocht vorig jaar een zomerfestival in Duitsland en was onder de indruk van de prachtige ‘Queen Tribute Show'. Ruim 20.000 bezoekers werden aangenaam verrast door de prachtige muzikale klanken gedurende de wervelende show. Ze zagen een goede Freddie Mercury imitatie, inclusief transformaties. Op 7 februari zal de ‘Queen Tribute Show' te zien zijn in De Staver. De organisatie is, evenals voorgaande achttien edities, in handen van Sam van der Welle. De laatste kaarten zijn verkrijgbaar bij Videotheek ‘De Eilanden', gevestigd aan het Kerkepad te Middelharnis. Meer informatie kunt u vinden op: www.desoundofmusic.nl.