Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Eerste wedstrijden nieuwe veld The Islanders

Op de nieuwe locatie van honk- en softbalvereniging The Islanders in Oude-Tonge zijn in het weekend van 13 en 14 juni 2009 de eerste wedstrijden gespeeld. En met veel succes. Naast dat het voor de vereniging genieten geblazen was op de prachtige velden, waren de resultaten ook zeer goed.

Zo won het honkbal juniorenteam van The Islanders zaterdagmiddag overtuigend met 14-2 van koploper Seven Hills. Zowel in het veld als aan slag lieten zij zeer sterk spel zien. Ook het eerste honkbalteam liet zondagmiddag zien geïnspireerd te zijn door de nieuwe accommodatie. Tegen de Euro Stars uit Capelle a/d IJssel werd een nette 9-4 overwinning behaald.

"Het was een prachtig weekend op onze nieuwe velden. We zijn erg trots en ik weet zeker dat we alleen maar meer mooie wedstrijden gaan laten zien", aldus voorzitter van The Islanders, Paul Waldekker. De nieuwe locatie op de Koepel wordt officieel geopend tijdens het weekend van 4,5 en 6 september 2009. Daarbij heet The Islanders iedereen van harte welkom.