Nu op de radio: Archipel bij nacht

Expositie Fort Prins Frederik start op Open Monumentendag

Op zaterdag 10 september 2011, tijdens de open monumentendag zal in de gebouwen (het kruithuis) van het Fort Prins Frederik te Ooltgensplaat een nieuwe extra ingelaste expositie worden gehouden van kunstzinnige fotocompilaties gemaakt door de fotografen, Jeffrey en Arjon Groeneweg uit Maasdam. Te zien zijn onder andere afbeeldingen van New York, Parijs, Rotterdam, IJsland enzovoort.

Jeffrey en Arjon zijn met hun kunstzinnige fotocompilaties al op vele kunstbeurzen en expositie te zien geweest, op dit moment zijn ze zelfs een expositie aan het voorbereiden in de Agora Gallery, Chelsea New-York city (USA) welke gehouden wordt in oktober 2011. Informatie over hun kunstwerken kunt u vinden op www.qphoto-art.com.

De expositie in het Fort duurt tot en met 29 oktober 2011 en is iedere vrijdag en zaterdag te bezichtigen van 11:00 tot en met 16:00 uur.

Er is tevens een permanente expositie van de kunstenaar Bram den Exter en en zijn er gedichten te lezen van de reizende dichters. Ook is er een lopende expositie van Willem Bher uit Candzand-dorp.

Tijdens de open monumentendag is Arjon Groeneweg aanwezig op het Fort om de activiteiten te fotograferen. Deze foto's worden gepubliceerd op www.flakkeenieuws.nl waar u ze kunt bekijken en eventueel kunt nabestellen. Meer over de werkzaamheden van Qphoto kunt u zien op www.qphoto.nl of spreekt u Arjon deze dag gerust aan om hun kunstwerken toe te laten lichten.

Het adres is Havendijk 16, 3257 LH Ooltgensplaat. De monumentale gebouwen bevinden zich op het recreatiepark. Naast de hoofdingang van het recreatiepark is gelegenheid voor parkeren op een daarvoor aangelegd terrein.

Voor meer informatie over de galerie kunt u contact opnemen met Bram den Exter via 06-25047824 of a.den.exter@orange.nl of kijk op www.fortprinsfrederik.nl.