Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

FlakkeeNieuws App nu ook voor Android

De FlakkeeNieuws App is vanaf zaterdag 9 april 2011 ook verkrijgbaar voor mobiele telefoons met het besturingssysteem Android. In januari 2011 kwam de App reeds uit voor de iPhone en nu dus ook voor het veel gebruikte platform Android. Met de FlakkeeNieuws App heeft u met uw mobiele telefoon toegang tot het laatste nieuws van Goeree-Overflakkee. Met enkele klikken leest u het laatste voorpagina nieuws, de agendaberichten, het zakelijke nieuws, videoreportages en twitterberichten.

Om de applicatie op uw telefoon te installeren hoeft u slechts naar de Store te gaan van uw mobiele telefoon. Voor Android is dat Android Market en voor de iPhone is dat de iTunes Store. Ga in de Store naar zoeken en type daar in het zoekvenster 'FlakkeeNieuws' en de gratis App komt tevoorschijn.

iPhone app update
Voor de iPhone is inmiddels een nieuwe versie uit en binnen enkele dagen volgt nog een release. In de nieuwe versie zal beter om worden gegaan met het zogenaamde cache geheugen. Er is gebleken dat op sommige iPhones de App niet altijd het laatste nieuws deed updaten. Heeft u dit probleem dan adviseren wij u de App te verwijderen van uw iPhone en de App opnieuw gratis te downloaden.