Nu op de radio: Archipel Love Songs

FlakkeeNieuws op Hyves

FlakkeeNieuws is vanaf heden ook actief op het online sociaal netwerk Hyves. Iedereen die reeds actief is op Hyves wordt van harte uitgenodigd lid te worden van FlakkeeNieuws. FlakkeeNieuws is het eerste nieuwsmedium van Goeree-Overflakkee dat op Hyves actief is.

Maar met de redactie als Hyver is FlakkeeNieuws niet de eerste Flakkeese Hyver. In tegendeel zelfs. Reeds duizenden Flakkeenaars zijn al jaren actief op Hyves. Hyves heeft overigens meer dan 6 miljoen leden en is daarmee het grootste online sociale netwerk in Nederland.

Eenvoudig contact
De bedoeling van Hyves is om op een eenvoudige manier contact te onderhouden met vrienden en kennissen, maar ook om nieuwe mensen te leren kennen. Via Hyves kun je een weblog bijhouden, foto's en video's delen met vrienden en met mensen met dezelfde interesses in contact komen. De stap naar Hyves is voor FlakkeeNieuws net als voor zoveel andere Hyvers een manier om meer en makkelijker in contact te komen met lezers en kijkers. FlakkeeNieuws sluit zich daarmee aan in het rijtje van andere organisatie zoals bijvoorbeeld: Albert Heijn, Rabobank, Kruidvat, Etos en KPN.

Gratis lid worden
Aanmelden op Hyves is heel simpel: u gaat naar www.hyves.nl en klikt rechtsboven op gratis aanmelden. U vult daar de gevraagde gegevens in. Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht, de overige mag u openlaten (later kunt u deze gegevens altijd nog aanvullen of wijzigen). Daarna een simpele klik op de bevestigingbutton en u bent Hyver. U kunt dan lid worden van FlakkeeNieuws (flakkeenieuws.hyves.nl). Maar misschien heeft uw bedrijf ook wel een hyves of uw vereniging? En zoek eens op paar namen uit uw vriendenkring. Grote kans dat u ze aantreft op Hyves.