Nu op de radio: Archipel Love Songs

Gemeente in gesprek met inwoners Stad aan 't Haringvliet

De gemeenteraad van Middelharnis nodigt alle inwoners van Stad aan 't Haringvliet uit om op maandagavond 19 oktober 2009 met hen in gesprek te gaan over diverse onderwerpen in hun directe woon- en leefomgeving. De bijeenkomst begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur) en vindt plaats in het Trefpunt in Stad aan 't Haringvliet. 

Tijdens deze bijeenkomst kunnen inwoners van Stad persoonlijk met raadsleden en elkaar in gesprek over onderwerpen die zij belangrijk vinden in hun directe woon- en leefomgeving. Alle huishoudens in Stad aan 't Haringvliet hebben een uitnodiging in de bus gehad, waarin de vraag is gesteld gespreksonderwerpen aan te leveren.

Uit de binnengekomen onderwerpen is onderstaande selectie gemaakt.

* Wonen (nieuwbouw, betaalbare woningen, starters-, huur- en seniorenwoningen)
* Jeugd ( gesprek met de jeugd, onderdak etc.)
* Voorzieningen (winkeltje, Trefpunt etc.)
* Bedrijvigheid (Haven, recreatie etc.)
* Woonomgeving ( veiligheid, openbaar groen etc.)

De gemeenteraad neemt deze punten mee in de verdere beleidsvorming (zowel bestaand als nieuw beleid). In de zaal liggen ook formulieren gereed waarop inwoners een individuele vraag of klacht kunnen noteren. Voor individuele zaken is deze avond niet bedoeld. De formulieren zullen aan het eind van de avond, ter latere beantwoording, overhandigd worden aan het college.

Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met de griffier, mevrouw P.W. Berrevoets-Ringelberg via telefoonnummer 0187-475555 of e-mail berrevoets@middelharnis.nl.