Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Gemeentepenningen Oostflakkee

Wethouder Gert-Jan van der Valk heeft op zaterdag 2 januari 2010 een gemeentepenning uitgereikt aan de heer Van den Doel. De heer Van den Doel is al 30 jaar actief vrijwilliger bij Tennisvereniging 't Westrak in Oude-Tonge.

Hij was onder meer betrokken bij de opbouw van de kantine en hij houdt zich al jaren bezig met het onderhoud van de tennisbanen. Ook deed op 2 januari 2010 voor de 30e keer mee met de door de Tennisvereniging georganiseerde trimloop.

Dit alles is voor de gemeente Oostflakkee aanleiding om hem te onderscheiden met de gemeentepenning in brons.

Wethouder Petra 't Hoen heeft op zaterdag 2 januari 2010 een gemeentepenning uitgereikt aan de heer Leen Geluk. De heer Geluk is al 43 jaar lid van de Voetbalvereniging te Den Bommel, waarvan al iets meer dan 25 jaar bestuurslid. Hij is tevens al dertien jaar penningmeester, en ook is hij heel wat uurtjes in zijn vrije tijd bezig met het onderhoud van de velden, en leidt hij al 10 jaar de jeugdelftallen.

Dit alles is voor de gemeente Oostflakkee aanleiding om hem te onderscheiden met de gemeentepenning in brons.

Burgemeester reikt zilveren gemeentepenning uit aan de heer Klaas Baas te Ooltgensplaat

Waarnemend burgemeester Jan Heijkoop heeft op woensdag 30 december 2009 een gemeentepenning uitgereikt aan de heer Klaas Baas. De heer Klaas Baas viert op die dag zijn 40-jarig jubileum als beheerder van Fort Prins Frederik te Ooltgensplaat. Naast de werkzaamheden voor 't Fort is de heer Klaas Baas tevens ouderling voor de Gereformeerde Kerk. Ook is hij sinds 1975 ambtenaar van de burgerlijke stand voor de gemeente Oostflakkee. Verder is de heer Klaas Baas al jaren voorzitter van de ondernemersvereniging te Ooltgensplaat.

Dit alles is voor de gemeente Oostflakkee aanleiding geweest om hem te onderscheiden met de gemeentepenning in zilver.