Nu op de radio: Ons Eiland, Altijd Dichtbij

Geniet van jouw fairtrade theemoment

Wereldwinkel Goeree-Overflakkee is altijd op zoek naar nieuwe fairtrade foodproducten om het assortiment mee te verrijken. Nieuw zijn de 'specialteas': groene thee uit China, munt en kamille uit Egypte en rooibosthee uit Zuid-Afrika. Ruik en proef de vier verrukkelijke kruidentheemelanges met een weldadige werking.

De vier luxe theemelanges zijn allemaal op biologische wijze geteeld en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Het piramidezakje geeft de kruiden alle ruimte om te bewegen en hun pure smaak af te geven. Speciaal voor Moederdag biedt de Wereldwinkel de vier theesoorten aan in een luxe geschenkverpakking.

Theeproeverij
Zaterdag 11 mei 2013 is het World Fairtrade Day. Wereldwinkel Goeree-Overflakkee houdt de hele dag door een gezellige theeproeverij. U kunt de nieuwe theesmaken allemaal proeven, natuurlijk met iets fairtrade lekkers erbij.

Fairtrade
De Wereldwinkel is dé fairtrade cadeauwinkel van Nederland. Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld voor iedereen. Elk product uit het assortiment is met zorg en volgens fairtrade criteria geproduceerd en ingekocht. Ondernemers in ontwikkelingslanden krijgen op deze manier toegang tot de Europese markt en daarmee de kans een beter bestaan op te bouwen. De 12.500 vrijwilligers in 375 Wereldwinkels maken hiermee duidelijk dat het in de wereld ook anders kan. Dat armoede wél bestreden kan worden. Koopt u een cadeau in één van deze winkels, dan draagt u daaraan bij.

De Wereldwinkel aan het Zandpad 134 is geopend op maandag van 10:00 tot 12:00 uur, dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur en vrijdagavond van 17:00 tot 21:00 uur.